December 2007

Några bilder från årets sista dagar. Kaksi besökte mormor och morfar på Tjörn för första gången när matte hämtade nyårshumrar. Det var förståss jättekul att hoppa bland klipporna. Det var knappt att fotografen hängde med.

 

Upp och ner i ljungen for de, Lojka först och Kaksi efter. Det är tur att Lojka kommer när man ropar och att Kaksi förhoppningsvis föler efter.... Jag var lite orolig för att Kaksi skulle drälla ner i dammen, hon har inte alltid full koll på alla ben...
WOW! Havet, det ser väldigt spännande ut, men lite farligt också. Lukta lite kan man ju alltid göra. Lojka i blek vintersol tyckte också att det var mysigt att sträcka ut över klipporna.
På vägen hem får man gå i koppel, det är inget vidare. Svårt att hinna kolla på allt intressant. Kaksi ligger helst under "Lollos" soffa. Bra tycker jag för hon fiser som en hel sulfitfabrik!!!
Det är inte ofta Lojka stannar kvar när Kaksi lägger sig för nära så man får passa på med kameran. Lite konstiga ögon som jag får fixa vid tillfälle. En vanlig syn, Lojka har puttat in ett ben under nån möbel och liggar sen och piper tills man plockar fram det. Kaksi är dock oberörd. Om det inte är hennes boll som åkt under nåt....
Barngrindarna som fanns i huset när vi köpte det har kommit väl till pass. Kaksi gillar inte att bli kvarlämnad på nån våning  Nu hoppas hon dock jättebra både upp och ner. Lojka är ännu mer gosesugen än tidigare sedan Kaksi kom - och då var hon ändå extremt gosig redan tidigare. Om matte pysslar för länge med datorn lägger hon sig helt enkelt över tangentbordet..
Hennes egen mat är sådär lagom intressant, men Lojkas verkar ju mycket godare. Man får passa hela tiden när de andra djuren äter. Även Puma får hårdbevakning när hon käkar, är jag inte där kastar sih Kaksi fram - men inte förrän Puma ätit färdigt.

 

 Copyright © Norra Munkeby